El Parc del Terrall, un lloc per descobrir

Al centre del poble, en conjunció amb la vida dels habitants de les Borges Blanques es troba el Parc del Terrall, un pantà que centra tota l’atenció dels turistes de la zona. Un lloc d’interès tant per als residents com per als que van a passar uns dies.

Un estany amb funció de pantà en un lloc cèntric ia només 20 minuts del nostre Hotel Salat. La relaxació, gaudir del sol i el soroll de l’aigua conviden a seure a la vora de l’estany i passar una estona en total desconnexió. El pantà està dividit en dues parts que se separen per un passeig que creua i convida a passejar en un paisatge de naturalesa.

Parc El Terrall

Si esteu pensant a passar a veure-ho és imprescindible que recordeu de portar menjar. Les molles de pa, per exemple, us aproparan a la gran quantitat d’ànecs i peixos que viuen al pantà. Un parc infantil acompanya aquesta àrea perquè els més petits puguin també gaudir mentre els pares descansen sota els plataners centenaris. El Parc del Terrall és el primer atractiu de les festes i fires que se celebren puntualment a les Borges Blanques. Nombrosos esdeveniments han tingut cabuda en aquest lloc, com ara concursos de pesca, curses, menjars populars, etc. Et convidem a que descobreixis aquest lloc tan especial de les Garrigues. Així doncs, si busques un hotel a Les Garrigues, ja saps que en Salat no només trobes un allotjament, sinó el lloc ideal per a descobrir la zona. També podràs menjar en la nostra Masia o visitar el Parc Temàtic de l’Oli, el nostre producte més preuat. T’esperem!