Visita per conèixer Barcelona

Si estàs buscant hotel a Barcelona, has de saber que és una de les ciutats cosmopolites més visitades tant a nivell mundial com europeu, degut a la gran quantitat de turistes que arriben, així com també pels assistents a congresos, exposicions i tot tipus de reunions que es dónen a la mateixa.

La seva oferta cultural i gastronómica és enorme, com també les possibilitats en tipus de turisme que es pot fer, ja que està envoltada pel mar Mediterrani per un costat i de muntanyes per l’altra banda, cosa que permet moltes opcions per gaudir de l’experiència.

Es pot arribar de moltes maneres diferents i de tot arreu, Barcelona està molt bé comunicada en materia de transport ja que té aeroport amb diferents terminals nacionals i internacionals, té també el seu port per arribar en vaixell, trens d’escala comarcal, nacional i europea, i carreteres molt optimizades per arribar en cotxe o motocicleta des de les diferents autopistes d’entrada a la ciutat.

Turisme a Barcelona

Barcelona, a més de passetjar pels seus barris i places, conèixer els seus museus i gaudir de les seves platjes, també té molts altres llocs importants i atractius per conèixer. Si vols descobrir bona part de la seva història hi ha 5 visites imprescindibles a fer, que serien:

  • La Sagrada Família: és l’obra més important de l’arquitecte Gaudí i el monument més visitat de la ciutat.
  • El Parc Güell: També construït per Gaudí a principis del segle XX, considerat com a lloc emblemàtic.
  • La Casa Batlló: és un edifici al centre de la ciutat considerat com una obra mestre de l’art de Gaudí.
  • La Casa Milà: coneguda com La Pedrera, és un edifici modernista creat novament per Gaudí.
  • Monestir de Pedralbes: considerat un dels millors monuments que demostren l’estil gòtic català, fundat cap al segle XIV.

Però per gaudir d’una experiència plena de la visita, també és necessari accedir als seus amplis espais verds en forma de parcs i jardins que ofereix la ciutat.